Sponsorer

Två dagars lerfest! 1757 st visningarIgår bestämde jag mig sent att trotts regnet köra till St Hans Backar i Lund till en träningstävling som CK Lunedi arrangerade. Tyvärr så slutade det inte regnet så det blev en blöt dag. Jag startade i andra starten och tyvärr så var det bara Anna Persson och jag som damer. Trög start men banan var fin med sugande backar uppför och hala nedför. Fint lagd slinga som var roliga att cykla. Efter målgång bjöds det på korv, kaffe, blåbärsdricka mm. Trevligt arrangemang. När Lisa och jag lastade för hemresa slutade det regna!

Idag söndag var det dags för Ringsted i Danmark. Den blåsigaste bana som jag varit på! Slingan gå delvis sidan om motorvägen på en vall. Som tur var så regnade det inte men vinden var inte att leka med. Banan går uppför och nedför gräskanter som efterhand blir leriga, ett antal vatten hål där fötterna duschas och riktig hård vind. Tyvärr så var vi totalt bara fyra damer till start. Jag ensam i D50. Trög i starten som vanligt men kom sedan in i det tunga trampandet. Någon kant kom jag uppför men det blev mycket att springa.  Benny fick ge sig för den danska mästaren i D50. Det blev blommor till mig och julöl till Benny.

 

Kallt i Lund långa byxor!Lund med jobbiga uppförsbackar.Här syns lite av vallarna i Ringsted.Här uppför springbacken i Ringsted.

Tillbaka
Kontakt 
info@bennycarina.se